Rise & Shine Institute as

PODCAST - sesong 1 PODCAST - sesong 2 WORKSHOP 2024 Login

Hvordan overleve tøffe tider

Nov 12, 2020

Her kommer det en bokanbefaling til deg!

I årenes løp har jeg pløyd meg gjennom noe som føles som et tonn businesslitteratur. Derfor blir jeg oppriktig glad når jeg finner noe så fokusert, to-the-point og matnyttig som «Hvordan overleve tøffe tider».

Boka er skrevet av gründer, foredragsholder, forfatter, videoprodusent og bedriftsrådgiver Ronnie Kristensen. Han har en veldig bra filosofi om hvordan vi alle bør behandle våre kunder i en moderne verden. Denne ønsker han å invitere deg inn i.

Jeg har vært så heldig å ha Ronnie som sparringspartner over noen måneder nå, og hans raushet, omtanke og kunnskap er noe jeg unner også deg en smak av.  «Hvordan overleve tøffe tider» er hans gave til oss alle i den tida vi står i nå. 

Dette er boka for:

  • deg som syns det er krevende tider nå
  • deg som ønsker å være best mulig beredt for og før krevende tider
  • og deg som bare ønsker deg en praktisk og moderne guide til bedre og mer solid business i tida vi er i nå

Her finner du masse praktiske tips, oversiktlige sjekklister for hva du bør tenke på og se etter, samt gode og enkle prosesser som vil hjelpe deg på veien mot å gjøre akkurat din business mer solid og levedyktig.

Ronnie har bred erfaring fra noen av Norges største selskaper og som utdanningsansvarlig i et av verdens største forretningsnettverk. Siden 2013 har han grunnlagt flere selskaper. I denne boka deler han også ærlige historier fra egen grunderhverdag og fra ulike bedrifter han har jobbet med.

Sjekk ut boka "Kunsten å bygge kjemi" skrevet av min dyktige samarbeidspartner Ronnie Kristensen.

Her kan du lese mer om hvordan DU kan bygge kjemi med andre mennesker og bruke DEG som verdi. Boka er gratis og skrevet for å hjelpe akkurat DEG.

Klikk på knappen under for å få den NÅ.

Du finner boka her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.