Rise & Shine Institute as

PODCAST - sesong 1 PODCAST - sesong 2 WORKSHOP 2024 Login

Støtte til bedriftsutvikling?

Jun 09, 2021
God morgen kjære gründervenner!
 
Tenkte jeg skulle tipse dere om en ordning som er opprettet over hele landet for å støtte bedrifter som ønsker å utvikle seg gjennom interne utviklingsprosesser og ved å knytte til seg ekstern spisskompetanse.
 
BIO-ordningen (bedriftsintern opplæring) administreres av fylkeskommunene rundt om og er opprettet for å møte noe av det økte behovet for omstilling og utvikling hos mange bedrifter akkurat nå knyttet til situasjonen samfunnet har vært og er i i forbindelse med Covid19.
 
Ta kontakt med din fylkeskommune for å få informasjon om hvilke prioriteringer som gjelder i din region. Jeg har sett litt på BIO-ordningen for Trøndelag hvor fagområder som prioriteres er digital kompetanseheving og markedskompetanse. Andre aktuelle fagområder kan f.eks. være bedriftsledelse og forretningsmodellering.
 
Ordningen er svært gunstig, hvor din bedrift kan få støtte til utviklingskostnader du kanskje uansett må pådra det for å gjøre de endringer og løfte drifta til et nytt nivå.
 
Ordningen er tilstrebet å møte den ekstraordinære situasjonen mange bedrifter nå er i så godt det lar seg gjøre, noe som innebærer at både støtteandel og mulighet for å legge inn interne kostnad som en del av støttegrunnlaget er svært gode.
 
Hvert fylke rundt om i landet har gjort sine egne tilpasninger ut fra hva det er behov for og ut fra hva som er prioritert i de enkelte regionene.
 
I disse dager tilføres fylkene økte midler til dette viktige arbeidet - så om du er en gründer eller bedriftsleder med planer og ambisjoner så kan denne muligheten være verd å sjekke ut med de som jobber med næringsutvikling i ditt fylke NÅ.

Sjekk ut boka "Kunsten å bygge kjemi" skrevet av min dyktige samarbeidspartner Ronnie Kristensen.

Her kan du lese mer om hvordan DU kan bygge kjemi med andre mennesker og bruke DEG som verdi. Boka er gratis og skrevet for å hjelpe akkurat DEG.

Klikk på knappen under for å få den NÅ.

Du finner boka her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.