Rise & Shine Institute as

PODCAST - sesong 1 PODCAST - sesong 2 WORKSHOP 2024 Login

Teaming up!

Jan 03, 2021

Fremover vil jeg presentere flere av mine rådyktige businesspartnere. Dette er folk som virkelig kommer til å gjøre en stor forskjell for grundere rundt om - sammen med meg.

Førstemann er Ronnie Kristensen fra Bergen. Ronnie har lang fartstid i næringslivet og har bygget opp flere bedrifter. Om du vil ha en business med moderne og effektiv markedsføring er han en du bør se til og følge med på.

Ronnie er spesielt opptatt av hvordan man bygger langsiktige relasjoner i business. Han har også skrevet en egen bok «Kunsten å bygge kjemi» om dette. Du finner boka hans i link under her om du vil lese mer om hvordan DU kan bygge kjemi med andre mennesker og bruke DEG som verdi.

Både jeg og Ronnie ønsker å hjelpe andre grundere se og og forløse egne talenter. Målet vårt er at du lettere skal kunne realisere potensialet for bedriften din og bygge en framtidsrettet og solid business.

Ronnie blir å finne som foredragsholder og bidragsyter på flere happenings i regi av Rise & Shine Institute fremover, så det er bare å glede seg!

Sjekk ut boka "Kunsten å bygge kjemi" skrevet av min dyktige samarbeidspartner Ronnie Kristensen.

Her kan du lese mer om hvordan DU kan bygge kjemi med andre mennesker og bruke DEG som verdi. Boka er gratis og skrevet for å hjelpe akkurat DEG.

Klikk på knappen under for å få den NÅ.

Du finner boka her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.